image

Doe jij ook mee?

Het aanbod ErgoFilm video's groeit voortdurend. Zonder jullie zou deze website niets waard zijn. Bekijk hier hoe je eenvoudig jouw bijdrage kunt inzenden.

Stap 1:
Maak een filmpje
Het is een kleine moeite.

Je hoeft alleen je telefoon op het juiste moment klaar te hebben om een handige praktijkvideo te schieten. Het gaat bij ErgoFilm niet om de perfecte kwaliteit van de video, maar om de boodschap.

Hier moet je even op letten:
  • - Film altijd horizontaal
  • - Zorg ervoor dat het goed verstaanbaar is
Stap 2:
Video versturen
Verstuur direct vanaf smartphone

Je kun de WeTransfer app downloaden voor zowel iOS als Android. Via deze app kun je de video direct naar ons opsturen. Door het insturen van een filmpje ga je automatisch akkoord met het plaatsen van je film op ErgoFilm en YouTube.

Verstuur via computer

Als je liever geen app op je smartphone installeert of het gewoon fijner vind om het via de computer te versturen dan kun je ook eerst het filmpje op de computer zetten en hem via WeTransfer.com opsturen. Door het insturen van een filmpje ga je automatisch akkoord met het plaatsen van je film op ErgoFilm en YouTube.

Stap 3:
Plaatsing video
Video wordt geplaatst

Nadat wij de video bekeken hebben ontvang je een bericht met een bevestiging van de plaatsing van de video. Vanaf dat moment is de video voor iedereen te bekijken via deze website.

image

Heb je nog vragen?

Neem contact op.